Sepa Green

Error message

  • Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in include_once() (line 20 of /home/huurwoni/public_html/klimaatgids.nl/includes/file.phar.inc).
  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in drupal_get_feeds() (line 394 of /home/huurwoni/public_html/klimaatgids.nl/includes/common.inc).

Klantenservice

Klantenservice telefoon:
Klantenservice e-mail:
Openingstijden:
088 - 0124800  (lokaal tarief)
info@sepagreen.nl
op werkdagen van 09:00 - 17:00

Website

Website: www.sepagreen.nl

Postadres

Postbus:
Postcode en plaats:
M.H. Tromplaan 55
7513 AB  Enschede

 

Missie en visie (samengevat*) 

Sepa green wil Nederland op een verantwoorde en transparante wijze van energie voorzien. 

Zij zijn graag transparant over de herkomst van hun groene energie. Sepa Green garandeert dat minimaal 20% van de energie die geleverd wordt, duurzaam in Nederland is opgewekt. 

Sepa Green helpt bedrijven en instellingen ook het energieverbruik terug te dringen door gebruik te maken van duurzame energiebronnen als wind, zon en biomassa. Hiervoor kunnen zonnepanelen en – collectoren, windturbines maar ook mini-warmtekrachtcentrales en biomassaketels worden ingezet. 


* De missie en visie van deze leverancier is samengevat op basis van de informatie die op het moment van publicatie beschikbaar was op de website van deze leverancier.