Oxxio

Error message

  • Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in include_once() (line 20 of /home/huurwoni/public_html/klimaatgids.nl/includes/file.phar.inc).
  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in drupal_get_feeds() (line 394 of /home/huurwoni/public_html/klimaatgids.nl/includes/common.inc).

Klantenservice

Klantenservice telefoon:
Klantenservice e-mail:
Openingstijden:
0900 - 55 66 777 (€0,55 per gesprek + eigen telefoonkosten)
contactformulier op de website
op werkdagen van 08:30 - 19:00

Website

Website: www.oxxio.nl

Postadres

Postbus:
Postcode en plaats:
Postbus 1952
1200 BZ Hilversum

 

Missie en visie (samengevat*) 

Oxxio besloot vanaf de oprichting in 2000 de energiemarkt te vernieuwen, bijvoorbeeld door groene energie via internet aan te bieden. 
                        
Oxxio wil klanten actief helpen met besparen. Ze zoeken naar nieuwe producten en diensten waarmee klanten inzicht krijgen in hun verbruik. Oxxio was de eerste die grootschalig de slimme meter aanbood. Ook bieden zij de EnergieMonitor en waren zij het eerste energiebedrijf dat via een leaseconstructie led-lampen aanbood.


* De missie en visie van deze leverancier is samengevat op basis van de informatie die op het moment van publicatie beschikbaar was op de website van deze leverancier.