Nuon

Error message

  • Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in include_once() (line 20 of /home/huurwoni/public_html/klimaatgids.nl/includes/file.phar.inc).
  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in drupal_get_feeds() (line 394 of /home/huurwoni/public_html/klimaatgids.nl/includes/common.inc).

Klantenservice

Klantenservice telefoon:
Klantenservice e-mail:
Openingstijden:
0900 - 0808  (gebruikelijke telefoonkosten)    
niet bekend
op werkdagen tussen 08.00 en 18.00 uur

Website

Website: www.nuon.nl

Postadres

Postbus:
Postcode en plaats:
Postbus 40021
6803 HA Arnhem

 

Missie en visie (samengevat*) 

Het is de missie van Nuon om tot de koplopers op het gebied van de ontwikkeling van een duurzame energieproductie te behoren.

Nuon is bezig een duurzaam en divers samengesteld Europees energieportfolio te ontwikkelen dat moet zorgen voor groeipotentieel en winstgevendheid voor de lange termijn. 

Nuon concentreert zich op een duurzame productie van warmte en elektriciteit door over te gaan op technologieën met een lage CO2-uitstoot. Daarnaast willen ze oplossingen bieden voor een duurzaam energieverbruik.  Nuon streeft als organisatie operational excellance na. 


* De missie en visie van deze leverancier is samengevat op basis van de informatie die op het moment van publicatie beschikbaar was op de website van deze leverancier.