NLE - Nederlandse Energiemaatschappij

Error message

  • Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in include_once() (line 20 of /home/huurwoni/public_html/klimaatgids.nl/includes/file.phar.inc).
  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in drupal_get_feeds() (line 394 of /home/huurwoni/public_html/klimaatgids.nl/includes/common.inc).

Klantenservice

Klantenservice telefoon:
Klantenservice e-mail:
Openingstijden:
088 - 730 73 07 (lokaal tarief)
contactformulier op de website
op werkdagen tussen 08.00 en 18.00 uur 

Website

Website: www.nle.nl

Postadres

Postbus:
Postcode en plaats:
Aert van Nesstraat 45
3012 CA Rotterdam

 

Missie en visie (samengevat*) 

De Nederlandse Energie Maatschappij is opgericht in 2005 en zij beweren de grootste onafhankelijke energieleverancier van Nederland te zijn. Zij geloven dat meer concurrentie zorgt voor lagere energieprijzen en dienstverlening. 

De Nederlandse Energie Maatschappij vindt de markt nog niet vrij genoeg. Zij geloven dat het goed is om traditionele markten en marktpartijen uit te dagen en het anders te doen. 

Zij proberen elektriciteit en gas te leveren tegen een scherpe prijs, met focus op de klant en met eerlijke, transparante voorwaarden en communicatie. 


* De missie en visie van deze leverancier is samengevat op basis van de informatie die op het moment van publicatie beschikbaar was op de website van deze leverancier.