Main Energie

Error message

  • Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in include_once() (line 20 of /home/huurwoni/public_html/klimaatgids.nl/includes/file.phar.inc).
  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in drupal_get_feeds() (line 394 of /home/huurwoni/public_html/klimaatgids.nl/includes/common.inc).

Klantenservice

Klantenservice telefoon:
Klantenservice e-mail:
Openingstijden:
088 - 08 09 000  (lokaal tarief)
helpdesk@mainenergie.nl 
op werkdagen van 08:00 - 17:00

Website

Website: www.mainenergie.nl

Postadres

Postbus:
Postcode en plaats:
Postbus 1094
1000 BB Amsterdam

 

Missie en visie (samengevat*) 

MAIN Energie levert en beheert energie voor zakelijke aansluitingen in het zakelijke-, vastgoed- en grootzakelijke segment en voor particuliere aansluitingen. De zakelijke markt en de vastgoedmarkt zijn hun core-business. 

Bij MAIN Energie  staat persoonlijke service en aandacht voor de klant centraal. MAIN Energie garandeert klanten een persoonlijk aanspreekpunt met de juiste expertise en een gemakkelijke, naadloze overstapservice. 

Duurzaamheid staat bij het leveren en beheren van energie bij MAIN Energie centraal. Alle klanten krijgen 100% groene stroom geleverd zonder meerkosten.


* De missie en visie van deze leverancier is samengevat op basis van de informatie die op het moment van publicatie beschikbaar was op de website van deze leverancier.