Innova Energie

Error message

  • Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in include_once() (line 20 of /home/huurwoni/public_html/klimaatgids.nl/includes/file.phar.inc).
  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in drupal_get_feeds() (line 394 of /home/huurwoni/public_html/klimaatgids.nl/includes/common.inc).

Klantenservice

Klantenservice telefoon:
Klantenservice e-mail:
Openingstijden:
070 - 301 66 10  (lokaal tarief)
klantenservice@innovaenergie.nl 
op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur

Website

Website: www.innovaenergie.nl

Postadres

Postbus:
Postcode en plaats:
Vlietweg 17-T
2266 KA Leidschendam

 

Missie en visie (samengevat*) 

Innova Energie is in 2010 gestart met het leveren van energie. Hun team bouwde voordien ervaring op als ondersteuner van het backoffice proces voor andere energieleveranciers. 

Hieruit groeide het idee om zelf energie te leveren. Zij willen een bewuste energieleverancier zijn op basis van de kernwaarden: klantgerichtheid, betaalbaarheid en duurzaamheid.
    
Innova Energie levert 100% groene stroom. Zij wekken hun energie op uit waterkracht. De Nederlandse Mededingsautoriteit (NMa) controleert de gegevens over de herkomst van elektriciteit.


* De missie en visie van deze leverancier is samengevat op basis van de informatie die op het moment van publicatie beschikbaar was op de website van deze leverancier.