Essent

Error message

  • Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in include_once() (line 20 of /home/huurwoni/public_html/klimaatgids.nl/includes/file.phar.inc).
  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in drupal_get_feeds() (line 394 of /home/huurwoni/public_html/klimaatgids.nl/includes/common.inc).

Klantenservice

Klantenservice telefoon:
Klantenservice e-mail:
Openingstijden:
0900 - 1550 (€0,35 per gesprek + eigen telefoonkosten)
contactformulier op de website
op werkdagen van 08:00 - 20:00
op zaterdag van 09:00 - 13:00

Website

Website: www.essent.nl

Postadres

Postbus:
Postcode en plaats:
Willemsplein 4
5211 AK Den Bosch

 

Missie en visie (samengevat*) 

Essent is een energiebedrijf dat gas, elektriciteit, warmte en energiediensten levert aan consumenten en bedrijven. Nederland en België zijn de thuismarkten van Essent. 

Een groot deel van de energie die Essent levert, produceren ze zelf. In de productie van duurzame energie geven ze aan de grootste van Nederland te zijn.

Essent is onderdeel van het internationale energieconcern RWE, telt ongeveer 3.600 werknemers en is goed voor een jaaromzet van 5,9 miljard euro (in 2012).


* De missie en visie van deze leverancier is samengevat op basis van de informatie die op het moment van publicatie beschikbaar was op de website van deze leverancier.