Dong Energy

Error message

  • Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in include_once() (line 20 of /home/huurwoni/public_html/klimaatgids.nl/includes/file.phar.inc).
  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in drupal_get_feeds() (line 394 of /home/huurwoni/public_html/klimaatgids.nl/includes/common.inc).

Dong Energy is inmiddels niet meer actief in Nederland. Klanten van Dong Energy zijn automatisch klant van Eneco geworden.


Klantenservice

Klantenservice telefoon:
Klantenservice e-mail:
Openingstijden:
088 - 044 88 88  (lokaal tarief)
contactformulier op de website
op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur

Website

Website: www.dongenergy.nl 

Postadres

Postbus:
Postcode en plaats:
Postbus 5032
5201 GA Den Bosch

 

Missie en visie (samengevat) 

DONG Energy is een Scandinavisch energiebedrijf met wereldwijd meer dan 1,5 miljoen klanten, waarvan 150.000 in Nederland. 

Momenteel produceert DONG Energy ruim 28% elektriciteit uit hernieuwbare bronnen. Het streven is om dit in 2040 te verhogen naar 85%.

DONG Energy ontwikkelt ook offshore windparken en werkt daarbij samen met Nederlandse bedrijven. Of de parken daadwerkelijk worden gebouwd hangt er onder meer vanaf hoe de exacte voorwaarden voor het ontwikkelen van windparken op zee in Nederland eruit gaan zien.


* De missie en visie van deze leverancier is samengevat op basis van de informatie die op het moment van publicatie beschikbaar was op de website van deze leverancier.