Atoomstroom

Error message

  • Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in include_once() (line 20 of /home/huurwoni/public_html/klimaatgids.nl/includes/file.phar.inc).
  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in drupal_get_feeds() (line 394 of /home/huurwoni/public_html/klimaatgids.nl/includes/common.inc).

Energieleverancier Atoomstroom is inmiddels overgenomen door Budget Energie.


Klantenservice

Klantenservice telefoon:
Klantenservice e-mail:
Openingstijden:
020 - 73 70 548  (lokaal tarief)
klanten@atoomstroom.nl 
op werkdagen tussen 08.30 en 18.00 uur

Website

Website: www.atoomstroom.nl 

Postadres

Postbus:
Postcode en plaats:
Postbus 11950
1001 GZ Amsterdam

 

Missie en visie (samengevat*) 

Atoomstroom biedt energie aan die volledig afkomstig is uit kernenergie. Ze willen daarnaast ook betrouwbare en eerlijke voorlichting geven over kernenergie. 

Het is de visie van Atoomstroom om energie aan te bieden tegen een lage prijs en met een kwalitatieve service voor mensen die voorstander zijn van kernenergie en daar ook uiting aan willen geven.

Ze zeggen een alternatief te willen bieden voor klanten die CO2-vrije elektriciteit willen die op een veilige manier wordt geproduceerd, bij productie van hun elektriciteit niet afhankelijk willen zijn van instabiele regio’s en liever geen elektriciteit willen die zwaar gesubsidieerd wordt.


* De missie en visie van deze leverancier is samengevat op basis van de informatie die op het moment van publicatie beschikbaar was op de website van deze leverancier.