Informatie over energieleveranciers

Error message

  • Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in include_once() (line 20 of /home/huurwoni/public_html/klimaatgids.nl/includes/file.phar.inc).
  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in drupal_get_feeds() (line 394 of /home/huurwoni/public_html/klimaatgids.nl/includes/common.inc).

Hier vind je van alle energieleveranciers in Nederland de contactgegevens van hun klantenservice (telefoonnummers, e-mailadressen, postadressen website en openingstijden) en informatie over hun missie en visie .


Energieleveranciers in Nederland

Klik op de naam van een energieleverancier hieronder om direct naar de informatie over de betreffende leverancier te gaan.


Overstappen van energieleverancier

Energieleveranciers doen er veel aan om nieuwe klanten aan te trekken. Ze bieden vaak scherpe aanbiedingen met goedkopere tarieven en betere voorwaarden, waardoor het slim kan zijn om regelmatig naar een andere energieleverancier over te stappen. Een nieuwe energieleverancier zorgt ervoor dat je huidige energiecontract wordt opgezegd.

 

Lees verder ›


Voorbeeldbrief opzeggen energiecontract

Als je overstapt naar een nieuwe energieleverancier zorgt deze ervoor dat jouw huidige contract wordt opgezegd.Mocht je echter zelf het contract met je energieleverancier willen beëindigen, dan kan dat natuurlijk ook. Je kunt eenvoudig het contract met jouw energieleverancier door gebruik te maken van onderstaande voorbeeldbrief.

 

Lees verder ›


Informatie over collectieve energie-inkoop

In Nederland zijn diverse partijen die op basis van een groep mensen op zoek gaan naar de gunstigste deal bij energieleveranciers.  Partijen die in Nederland collectieve energie-inkoop faciliteren zijn ANBO, De Consumentenbond, De Vastelastenbond, Groepsveiling.nl, Homestroom en Vereniging Eigen Huis.

 

Lees verder ›